Nieuws

Man vermoordt partner en kind en geeft zichzelf aan bij de politie

Een 33-jarige man heeft van vrijdag op zaterdag zijn 28-jarige partner en een 5-jarig kind vermoord. De dader gaf zich later zelf aan bij de politie.

De feiten speelden zich af in een appartementsgebouw aan de Werkplaatsstraat in Dendermonde. Bij de dader is bloed afgenomen om te bepalen of de man getroffen was.

De dader heeft zich vanmorgen om 6 uur aangegeven op het politiebureau van Dendermonde. Hij zei ook dat hij zijn vrouw en kind had vermoord. Bij de dader is bloed afgenomen om te bepalen of de man getroffen was.

Hulpdiensten vonden de lichamen van de moeder en het kind in de slaapkamer. Ze konden niets meer doen. Het gezin woonde twee jaar aan de Werkplaatsstraat. De straat wordt per direct afgesloten voor alle autoverkeer.

Het parket kan tijdelijk niet verder ingaan op de specifieke omstandigheden.

Ze wachten op vervolgonderzoek en verhoor. Korpschefs Patrick Firth en Bernadette Baines van het parket Oost-Vlaanderen zeiden: “We wachten de bevindingen van de dokter af alvorens hem te confronteren.”

de politie auto

meer later.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button