Vacatures

vijf voordelen van weekendwerk?

Misschien heb je overwogen om in het weekend te werken. Zeker nu de economie flexibeler is geworden en voor veel banen geen fulltime meer nodig is, is werken in het weekend een prima optie. Werken in het weekend heeft ook enkele voordelen ten opzichte van een normale baan van 9 tot 5. We zetten ze graag voor je op een rij.

winkelen buiten het seizoen:

Als je fulltime werkt, kan het soms een gedoe zijn om alle boodschappen en klusjes gedaan te krijgen. U moet zich tijdens de lunch of na het werk vaak naar de winkel haasten.

Als je wat meer tijd nodig hebt, moet je zaterdag opofferen of een vrije dag nemen. Mensen die in het weekend werken, kunnen tijdens de daguren (zoals op donderdag om 10.00 uur) naar de supermarkt en met een gerust hart boodschappen doen. U hoeft niet eens in de rij te staan ​​bij de kassa!

tijd met familie:

Een groot probleem voor fulltimers? Er is zo weinig tijd over voor hun dierbaren. Kinderen worden immers ook groot in een week. Je dochtertje kan thuis lunchen en heeft geen (naschoolse) kinderopvang nodig.

In plaats van een simpele opwarmmaaltijd kan je je gezin ook iedere avond verrassen met heerlijke huisgemaakte lekkernijen.

Sla saaie verplichtingen over:

Wie in het weekend werkt, heeft altijd een geldige reden om niet naar dat saaie oomfeestje of de jaarlijkse kiensoiree in de buurt te gaan. Wil je die vakantie of bruiloft niet missen? Dan neem je gewoon een dagje vrij.

een betere work-life balance:

Een ander voordeel is dat je een betere work-life balance kunt hebben. In plaats van 5 dagen werken en 2 dagen vrij krijgen, kun je nu 2 of 3 dagen werken en 5 of 4 dagen vrij krijgen! Je verdient misschien iets minder, maar je hebt meer tijd en energie voor je vrienden, familie en hobby’s.

extra besparingen:

Werk je doordeweeks maar wil je wat bijverdienen? Dan is werken in het weekend ideaal. U geeft minder uit – omdat u achter de kassa, bar of bakkerij staat – terwijl uw spaarrekening vol blijft.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button