Nieuws

Kan je een gsm kopen met ecocheques bij Mediamarkt?

Heb je ook ecocheques van je werkgever gekregen en weet je niet waar ze te besteden? Je bent aan het juiste adres bij MediaMarkt, aangezien er een groot aantal producten zijn met een ecocheque-label.

In de winkel kunt u uw aankopen betalen met ecocheques of online via afhaling mits u in de winkel betaalt. Het is helaas nog niet mogelijk om online te betalen voor aankopen met ecocheques.

Erachter komen wat je allemaal met ecocheques kunt betalen of een nieuw energiezuinig huishoudelijk apparaat kopen? Kijk maar hieronder naar MediaMarkt aanbod.

Op de bijbehorende productinformatie vindt u een pictogram ‘Ecocheques’ bij producten die geschikt zijn voor aankoop met ecocheques. Het is ook mogelijk om de zoekfilter aan de linkerzijde van het navigatiemenu van de website te gebruiken. Het wordt in deze video uitgelegd.

Wat is een ecocheque?

Sinds 2009 hebben werknemers in België het recht op ecocheques, cheques die zijn ontworpen voor het kopen van producten en diensten die ecologisch verantwoord zijn. Vier uitgiftemaatschappijen geven deze ecocheques uit: Monizze, Accor Service, Edenred en Sodexo. We accepteren natuurlijk ecocheques als betaalmiddel in onze winkels.

Wat kan ik met ecocheques kopen?

Ecocheques kunnen worden gebruikt om energiebesparende elektrische apparaten met een nieuw Europees energielabel en andere goederen en diensten te kopen. Energievriendelijke elecktro omvat de volgende:

  • Apparaten met een energielabel A, B, C of D.
  • Vaatwassers die een energielabel A, B of C hebben.
  • Computers en televisies met energielabels A, B, C of D.
  • Alle andere elektrische apparaten met een energielabel A+++, A++ of A+
  • Smartphones.

Hoe gebruik ik ecocheques om in de winkel te betalen?

Eenvoudig betaalt u bij de kassa met papieren ecocheques of met uw Sodexo, Edenred, Accord Service of Monizze kaart.

Kan ik op MediaMarkt.be betalen met ecocheques?

Op MediaMarkt.be kunt u uw product kopen en de bezorgoptie “afhalen” kiezen. Vervolgens kies je voor de betaalwijze “Betalen in de winkel”. Het betalen online met je ecocheques is helaas nog niet mogelijk.

Kan ik mijn ecocheques omzetten in geld?

Neen, het ruilen van ecocheques tegen contant geld is niet mogelijk.

Lees ook: wat kan je kopen met ecocheques in mediamarkt?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button