Nieuws

wat kan je kopen met ecocheques in mediamarkt?

Heb je ook milieucheques gekregen van je werkgever, maar weet je niet waar je ze moet gebruiken? Dan ben je bij MediaMarkt aan het juiste adres، want bij MediaMarkt hebben we een enorm aanbod aan producten met ecocheques.

U kunt ecocheques gebruiken om uw aankopen in de winkel te betalen of، als u in de winkel betaalt، via Pay Online.

Helaas is het momenteel niet mogelijk om uw aankopen online te betalen met elektronische cheques.
Benieuwd wat u kunt betalen met ecocheques، of op zoek naar een nieuw energiezuinig huishoudtoestel? Bekijk onze aanbiedingen!

Voor producten die geschikt zijn voor aankoop met ecocheques، vindt u het icoon “Ecocheques” op de bijbehorende productfiche. U kunt ook de zoekfilters in het navigatiemenu aan de linkerkant gebruiken. Onderstaande video vertelt het je allemaal.

Wat zijn ecocheques in België?

Sinds 2009 hebben Belgische werknemers recht op een ecocheques، een cheque voor de aankoop van producten en diensten met een ecologisch karakter.

Deze ecocheques worden uitgegeven door 4 uitgevende bedrijven: Sodexo، Edenred، Accor Service en Monizze. Uiteraard aanvaarden we deze ecocheques als betaalmiddel in onze winkel.

Wat kopen met ecocheques in mediamarkt?

Ecocheques kunnen worden gebruikt voor de aanschaf van energiezuinige apparaten met het (nieuwe) Europese Energielabel en andere producten of diensten met dit label. Met energiezuinig elektrisch bedoelen we het volgende:

• Vaatwassers met energielabel A, B of C.

• Koel- en vriesapparatuur met energielabel A, B, C of D.

• Energielabel A wasmachines en drogers.

• Tv- en computerschermen met energielabel A, B, C of D.

• Alle overige apparaten met energielabel A+++, A++ of A+.

• Alle Energielabel A wasmachines en drogers oude elektrische apparaten die voor 1 november 2020 op de markt zijn gebracht met energielabels A+++, A++ en A+ en die voor 30 november 2021 verkocht mogen worden.

Hoe betaal je met ecocheques in mediamarkt?

Ga naar de kassa en betaal eenvoudig met papieren ecocheques of met uw Sodexo-، Edenred-، Accord Service- of Monizze-kaart.

Kan ik met ecocheques betalen op MediaMarkt.be?

Bestel je product op onze website MediaMarkt.be en selecteer “Afhalen” als verzendmethode. Selecteer vervolgens de optie “Betaal in winkel” als betaalmethode. Het is helaas nog niet mogelijk om online te betalen met uw ecocheques.

Voor welke diensten kunnen mijn ecocheques gebruikt worden?

Je kan je ecocheque ook gebruiken om je smartphone te herstellen, bijvoorbeeld door een nieuwe batterij te plaatsen in de oplossingshoek van al onze winkels.

Kan ik mijn ecocheques inwisselen voor geld in België?

Nee, ecocheques zijn niet inwisselbaar voor geld.

Lees meer: Wat kopen met ecocheques in België ?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button