Sport

Hoe kan ik snel miljonair worden?

Wie ervan droomt om in België miljonair te worden, kan dat doen door enkele eenvoudige stappen toe te passen, zo blijkt uit nieuw in België gepubliceerd onderzoek dat VTM omschreef als een “eenvoudig en praktisch recept”.

Waar de jonge Belg “Marc Hosten” op 22-jarige leeftijd een groot aantal schulden maakte door via de lening een huis te kopen om op dertigjarige leeftijd selfmade miljonair te worden.

In een reportage van de Belgische zender “VTM”, over de transformatie van de Belgische jongeman Marc Hosten, van armoede en een overvloed aan schulden naar rijkdom en een overvloed aan geld en onroerend goed. Marc zei dat de eerste stap om miljonair te worden is om je te concentreren op het verhogen van je inkomen.

“Mijn inkomen was nooit meer dan 2.000 euro per maand, omdat ik altijd een vaste baan had gehad, maar na tien jaar was het omgerekend 25.000 euro per maand”, legt Marc uit. “Geld verdienen is makkelijker gezegd dan gedaan, maar vooral mensen willen het risico niet nemen.” Onder de keuzes die ik heb gemaakt om miljonair te worden, zijn 9 stappen:

1- Meerdere inkomstenbronnen ontwikkelen in België:

Een van de manieren om meer geld te verdienen, is door uw maandelijkse inkomstenstroom te verhogen, want als u afhankelijk bent van uw vaste werksalaris, blijft u uw hele leven arm. Het leven is kort, dus je moet ervan genieten.

Deze aanvullende bronnen omvatten verhuur van onroerend goed en investeringen op de aandelenmarkt. Hoe meer inkomen je verdient, hoe meer je verdient en hoe rijker je wordt.

Waar ik eerst een appartement koop en verhuur, en dan het tweede appartement koop en verhuur. Daarna ontwikkelde ik en nu koop ik bouwpercelen in België, en ik bouw huizen die uit meerdere appartementen bestaan, en dan verkoop ik ze. Op 30-jarige leeftijd bezit ik nu meer dan 20 eigendommen in België.

2- Geld sparen voor beleggingsdoeleinden in België:

Volgens Marc zou de enige reden om geld te besparen moeten zijn om het later te investeren. Bewaar uw geld op veilige rekeningen en doe niets met deze rekeningen.

Beleggen is niet zo ingewikkeld of moeilijk als we misschien denken, en de gemakkelijkste plek om te beginnen is door elke maand geld op uw pensioenrekening te storten.

3. Schep niet op over wat je hebt:

De Belgische miljonair Marc Hosten zei dat ik mijn eerste luxe horloge of mijn auto pas kocht toen mijn bedrijf en investeringen veel geld opleverden en er inkomsten kwamen uit elk project dat ik deed, bovendien gaf ik mijn oude Ford niet op, zelfs niet toen ik miljonair werd.

4- Investeer in jezelf:

Marc zei dat veel van de succesvolle en rijken in het moderne België liefhebbers van lezen zijn. Persoonlijk besteedde ik elke dag 80% van mijn werktijd aan lezen.

5- Verander de manier waarop u over geld denkt:

“Rijk worden begint met de manier waarop je denkt en hoe je denkt over geld verdienen”, legt de jonge Belgische miljonair Marc uit. “Uiteindelijk is het geheim altijd dezelfde manier van denken.”

Hij voegde eraan toe: “Terwijl iedereen denkt dat rijk worden moeilijk is, weten de rijken dat geld verdienen eigenlijk heel gemakkelijk is.”

6- Vrijstelling van een vast salaris:

Marc zei: “Het is niet dat er geen rijke mensen in de wereld zijn die de klok rond werken voor loon, maar meestal is het de langzaamste manier om rijk te worden, en er zijn veel mensen die een baan promoten met een vast contract” salaris als de veiligste manier, terwijl wij de grote mannen zijn en iedereen weet dat zelfstandig ondernemerschap de snelste weg naar rijkdom is.

Terwijl de rijken in België bedrijven blijven starten en rijker worden, zijn de gewone mensen tevreden met een vast loon en lopen ze de kans mis om enorme rijkdommen te vergaren.

Lees ook: Welke job maakt je rijk?

Marc zei dat mensen zorgen voor een bescheiden financieel gewin in het leven door te blijven werken in een baan die een bescheiden loon en salaris jaarlijks betaalt. Hoe kun je in 8 uur per dag voor een bedrijf werken en een vast salaris krijgen om rijk te worden. Integendeel, je zult gefrustreerd leven omdat je weet dat dit werk niet voor jou is, maar dat je werkt als een machine voor de eigenaren van de bedrijven.

7. Stel doelen en stel je voor dat je ze bereikt:

Als u meer geld wilt verdienen, moet u een duidelijk doel hebben, gevolgd door een specifiek plan om dit te bereiken. Geld komt niet vanzelf, maar je moet er hard voor werken.

In feite kiezen de rijken ervoor om zich in te zetten voor het bereiken van rijkdom, wat focus, moed, kennis en veel hard werken vereist.

8. Omring jezelf met getalenteerde en succesvolle mensen:

De Belgische miljonair Marc geeft aan al zijn rijkdom te danken te hebben aan één principe, namelijk dat hij zich omringde met getalenteerde mensen en altijd van hen en hun ideeën leerde.

Lees ook: Kan je rijk worden met vastgoed in België?

Marc legde op zijn beurt uit dat als je in de buurt bent van mensen die succesvoller zijn dan jij, je geest kan verruimen en je inkomen kan vermenigvuldigen. In feite denken de rijken anders over geld dan de middenklasse. Er valt dus veel te winnen bij de omgang met de rijken.

9- Winst behalen van meer dan een miljoen euro:

Marc zei: “De grootste financiële fout die ik heb gemaakt, was dat ik eerst niet goed nadacht. Dus ik moedig je aan om te streven naar een winst van een miljoen euro. En je moet weten dat er geen tekort aan geld is op deze planeet, je moet gewoon een creatief persoon zijn.”

Opgemerkt moet worden dat de belastingtarieven die de regeringen heffen op de persoonlijke en bedrijfsinkomsten in België een enorme last zijn voor de bevolking, of het nu gaat om zakenmensen of gewone werknemers. Denk daarom aan landen met de laagste belastingen en werk je projecten daarin uit om sneller rijk te worden, want als je in België een miljoen euro winst maakt, betaal je minstens een half miljoen euro belasting terug.

Lees ook: Kan je rijk worden van beleggen in aandelen?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button