Nieuws

Hoe krijg je een Visa Card in 2024?

Wise Bank is een elektronische bank en een internationaal geldtransferbedrijf. Een van de voordelen is dat u heel snel geld kunt sturen vanuit landen zoals België naar sommige Arabische landen, en de kosten voor het verzenden van geld zijn erg laag, dus ik raad het ten zeerste aan.

Wise Bank richt zich op het lager en betaalbaarder maken van overschrijvingskosten dan traditionele formele banken in België door lage overschrijvingskosten in rekening te brengen. De omrekening is gebaseerd op de actuele marktgemiddelde wisselkoers op dat moment.

UK Wise Bank ondersteunt momenteel overschrijvingen naar 71 landen, waaronder België.

Als u ervaring heeft met het omgaan met Wise Bank, zult u het goedkoper vinden dan andere elektronische banken zoals Paypal en Payoneer.

Soms veel goedkoper dan officiële Belgische banken of zelfs internationale geldtransferbedrijven zoals Western union en moneygram. Maar het is niet erg bekend omdat het een paar jaar geleden op de markt is gekomen, en uit mijn ervaring met deze bank kan ik u vertellen dat het binnenkort de krachtigste en grootste elektronische bank zal zijn.

Hoe geld overmaken van een Belgische bank naar Wise Bank?

Zelf maak ik geld over van mijn Belgische bank KBC Bank naar mijn rekening bij Wise Bank. Het geld is er in minder dan een minuut, want de eurorekening die je van Wise Bank ontvangt, begint met de letters BE, wat betekent dat als je slechts 7 euro betaalt, je een Belgische bankrekening krijgt, die als eerste het visum betaalt of de  Visa Card van Wise Bank.

Omdat ik de visa kaart na registratie ontving na ongeveer 5 dagen. Eerlijk gezegd was ik verrast hoe snel de visa kaart arriveerde. Ook de snelheid waarmee geld van traditionele Belgische banken op mijn Wise Bank-rekening terechtkwam.

Er staat meestal dat het geld binnen een tot twee dagen aankomt. Maar na mijn ervaring zag ik binnen een minuut het geld op mijn Wise Bank-rekening staan. Bovendien is het bedrag dat je overmaakt van de Belgische bank gelijk aan het bedrag dat op je Wise-rekening binnenkomt, zonder dat er een cent wordt afgeschreven. U maakt geld over op de normale manier, alsof u geld van de ene Belgische bank naar de andere stuurt.

Let op: Haal geen grote bedragen af en stuur geen grote bedragen op korte termijn, aangezien de bank de transactie kan stopzetten en u kan vragen waar het geld vandaan komt, of het  van je Belgisch salaris is of van je bedrijf. Dit betekent dat u maximaal duizend euro per keer kunt overmaken, met enkele dagen tussen de eerste en de volgende overboeking.

Registreren bij Wise Bank:

Om u te registreren bij Wise Bank, klikt u op de blauwe woorden, volgt u de eenvoudige stappen om te registreren, betaalt u 7 euro om een ​​Visa card aan te vragen. Laad vervolgens het bedrag van 20 euro op, zodat u meerdere digitale Visa-kaarten kan krijgen waarmee u zich kan registreren of tickets kan kopen op elke website op internet zonder u zorgen te maken over de kaartgegevens, want u kan dezelfde dag nog met één klik te doen deze wissen. Ook wordt je account geactiveerd en ben je die twintig euro niet kwijt, maar wordt het voor later gebruik naar je bankrekening overgemaakt.

Let op, bij Wise Bank heb je het recht om 3 virtuele Visa-kaarten tegelijk aan te maken. Dus als u bijvoorbeeld online een vliegticket wilt kopen, en nadat u het hebt gekocht, kunt u eenvoudig de Visa-kaart verwijderen en een nieuwe Visa-kaart maken met nieuwe informatie, dus het is het veiligste ooit.

Mijn ervaring met Wise Bank in België:

Hoewel ik rekeningen heb bij Paypal en Payoneer Bank, voelde ik me door mijn ervaring met de Britse bank Wise erg op mijn gemak. Maar vanwege de enorme commissie zal ik mijn rekeningen bij Payoneer Bank en Paypal sluiten. Bij Wise Bank zijn commissies bijna onbestaande.

OPMERKING: De bovenstaande kaartfoto is mijn Visa-kaart van Wise Bank, vandaag, zondag 1 januari 2024, door mij genomen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button