Sport

De Braziliaanse coach kondigt aan dat Neymar zal spelen

Op een persconferentie de dag voor de 1/8 finale van Brazilië werd aanvoerder Thiago Silva gevraagd of teamgenoot Neymar voor Zuid-Korea zou spelen. Bondscoach Tite leunde in de microfoon en antwoordde “ja”.

Het meest waarschijnlijke scenario lijkt te zijn dat Neymar vervangende speelminuten krijgt om zich voor te bereiden op de komende wedstrijden.

Neymar doet er alles aan om zo snel mogelijk weer fit te worden nadat hij in de eerste groepswedstrijd tegen Servië een enkelblessure opliep.

Blessurezorgen bij Brazilië:

Misschien zijn de Brazilianen niet het meest bezig met Zuid-Korea, maar met hun eigen blessurelijst.
Neymar is al uitgeschakeld in de eerste groepswedstrijd tegen Servië. Bondscoach Tite zei zondag dat de Braziliaanse fanfavoriet tegen Zuid-Korea gaat spelen.

Gabriel Jesus en Alex Telles moesten na de wedstrijd tegen Kameroen crossen maken over hun World Cups.

We wachten op meer informatie over Alex Sandro en Danilo. Alex Sandro en Alex Telles zijn de enige linksbacks in de selectie van Brazilië.

Ging 5-1 zes maanden geleden:

Op 2 juni treft Brazilië Zuid-Korea in de Asian Tour. Het resultaat laat weinig te wensen over. Richarlison, Neymar, Coutinho en Gabriel Jesus maakten er 5-1 van. Hwang Uijo scoorde het enige doelpunt voor Zuid-Korea.

“Het wordt een heel ander spel”, zegt Dani Alves tegen FIFA+. “In vriendschappelijke wedstrijden heb je niets te verliezen. Op het WK is dat anders. Het wordt een krappe wedstrijd”, voorspelde de buitenspeler.

live Brazilië  vs Zuid-Korea .

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button