Sport

Bekijk live: Brazilië tegen Zuid-Korea in video van sterke kwaliteit

De zesde ronde van 16 van het WK wordt maandagavond gespeeld, wanneer Brazilië het opneemt tegen Zuid-Korea. De Kanaries gingen als beste van hun groep door naar de knock-outfase, terwijl de Aziaten in de verlenging als overwinnaar uit de bus kwamen op Portugal

Brazilië: rijk aan kwaliteit:

Ondanks het schrikbeeld van blessures dat Brazilië vele malen heeft getroffen, is er geen gebrek aan kwaliteit. Neymar, Jesus en Telles zijn allemaal geblesseerd, maar de eerste keert waarschijnlijk terug in het basiskamp van bondscoach Tite.

Als de sterren van PSG moeten spelen, zal Brazilië vertrouwen op andere aanvallers: Richarlison en Vinicius Jr. De aanvaller van Tottenham Hotspur scoorde tweemaal. Zal hij het opnieuw doen tegen Zuid-Korea? Zal het Zuid-Amerikaanse team daardoor de wedstrijd winnen?

Vinicius is nog steeds op zoek naar zijn eerste WK-treffer. De razendsnelle buitenspeler van Real Madrid was tegen Zwitserland heel dichtbij, maar zijn doelpunt werd afgekeurd voor buitenspel. Zeker de aanvaller is hinderlijk voor elke verdediger die hem moet verdedigen. Denk jij dat Viní zijn WK-debuut gaat maken tegen Zuid-Korea?

Samen met Zuid-Korea ontmoette Brazilië een land dat weet hoe het is om aan de top te staan ​​als het echt moet. Het team onder leiding van sterspeler Son Heung-min bereikte het onmogelijke doel met een 0-0 gelijkspel met Uruguay in de heenwedstrijd, een 2-3 nederlaag tegen Ghana en een 2-1 overwinning op Portugal.

Het was ook een eerste comeback in de wedstrijd tegen Ghana, waaruit blijkt dat de ploeg voldoende veerkracht heeft. Worden er vier of meer doelpunten gemaakt in de wedstrijd? Dan krijg je 3,75 keer je uitbetaling van je inzet. Gaan beide teams scoren? Zullen er in totaal negen of meer schoten zijn?

Bekijk live door te klikken op de blauwe tekst Brazilië tegen Zuid-Korea .

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button