Verzekeringen in België

37 jarige Palestijn vermoord in Antwerpen

37 jarige Palestijn vermoord in Antwerp

Een 37 jarige man afkomstig uit Gazastrook in Palestina is zaterdagnacht zwaargewond in zijn appartement in Deurne aangetroffen door een medebewoner.

De man is vermoedelijk neergestoken in zijn appartement. Hij overleed ter plaatse. Het parket van Antwerpen opent een onderzoek naar moord.

De politie en de hulpdiensten in Deurne werden zaterdagavond rond 23:30 uur naar een appartement aan de Van Cortbeemdenlei in Deurne gestuurd omdat een bewoner daar zwaargewond werd aangetroffen door de medebewoner.

“De man was neergestoken، vermoedelijk in het appartement” zegt Kristof Aerts، woordvoerder van het Antwerps parket.

Het gaat hier duidelijk om een crimineel feit. Het slachtoffer is Mohammed Abu Sitta، een 37-jarige man afkomstig uit Gazastrook in Palestina overleed ter plaatse aan zijn verwondingen.

Ze woonden met 2 op het appartement. Het slachtoffer is om het leven gekomen na een steekpartij، maar de omstandigheden zijn niet duidelijk. Er is momenteel geen sprake van een verdachte.

De medebewoner van het appartement is verhoord، maar zou niets met de feiten te maken hebben.

Het parket vorderde de onderzoeksrechter voor moord. In de loop van de nacht werd een afstapping georganiseerd. De federale gerechtelijke politie Antwerpen zal het onderzoek onder leiding van de onderzoeksrechter voortzetten. 

Lees ook: Jongeren van dichtbij beschoten met rubberen kogels.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button