Buitenland

Wat is momenteel de beste elektrische auto?

In het middensegment vallen elektrische auto’s met een prijs tot 41.000 €. Kies je voor zakelijk leasen in dit segment dan profiteer je dit jaar volledig van de voordelige bijtelling. Dit is slechts 12% voor elektrische auto’s met een cataloguswaarde tot 41.000 €.

De beste elektrische auto’s – Middensegment:

1. Opel Corsa-e:

Runner-up voor de elektrische auto van het jaar 2024 is de Opel Corsa-e. Met deze compacte elektrische auto rijd je tot maar liefst 337 elektrische kilometers op een volle accu. De Corsa-e staat garant voor sportief rijplezier. En dankzij de in de bodemplaat geïntegreerde batterij is de Corsa-e ook opvallend ruim. Goed om te weten: de Opel Corsa-e won het “Gouden Stuurwiel 2023″، een belangrijke onderscheiding in de Duitse autobranche.

2. Volkswagen ID.3 :

Hij wordt ook wel de auto van de toekomst genoemd، de honderd procent elektrische Volkswagen ID.3. Na de iconische Kever en de Golf moet de ID.3 het nieuwe elektrische vlaggenschip van Volkswagen worden. Dit moderne model met strak design heeft fijne rijeigenschappen en een actieradius tot 425 kilometer. Een terechte winnaar in het middensegment. Beschikbaar in verschillende uitvoeringen: Business، Life، Plus en Max.

3. Peugeot e-208:

Op nummer drie in het middensegment elektrisch auto’s staat de populaire Peugeot e-208. De sportieve e-208 combineert een modern lijnenspel met een elektrisch bereik tot wel 340 kilometer. Kies je optimale rijmodus: Eco، Normal of Sport. Geniet van sportief rijplezier met stevige acceleraties. Tijd om te laden? Geen probleem. Binnen een halfuur bij een snellader is de batterij weer voor tachtig procent vol.

De beste elektrische auto’s van 2022 – Hoge segment:

In het hoge segment vallen elektrische auto’s met een prijs van 41.000 euro tot 71.000 €.

1. Volkswagen ID.4:

De ID.4 is de allereerste elektrische SUV van de nieuwe ID-reeks van Volkswagen. Ben je op zoek naar een ruime elektrische auto met een groot bereik? Bekijk dan eens de Volkswagen ID.4. Deze honderd procent elektrische SUV brengt je tot wel 522 emissievrije kilometers ver. Uitgerust met de nieuwste technieken en beschikbaar in maar liefst seven uitvoeringen.

2. Tesla Model 3:

De beste elektrische auto in 2022 in het hoge segment: de Tesla Model 3. En dat is niet zo gek. Dit immens populaire model heeft een bereik tot maar liefst 580 kilometer “de Long Range”. Gecombineerd met de hoge laadsnelheid، uniek minimalistisch design en ultieme rijeigenschappen maken dit elektrische model de terechte winnaar in het hoge segment elektrische auto’s.

Lees ook: 10 tips om een nieuwe auto te kopen.

3. Hyundai KONA:

Een van de beste en populairste elektrische auto’s van dit moment: de Hyundai KONA Electric. Deze sportieve elektrische SUV heeft een verfijnd en gestroomlijnd design en is uitgerust met de nieuwste technische snufjes. Dit alles gecombineerd met een indrukwekkende actieradius tot 484 kilometer. De KONA staat garant voor sportief rijplezier، want optrekken gaat razendsnel.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button