Buitenland

Waar vind ik mijn Beobank online wachtwoord?

Wat moet ik doen als mijn telefoon gestolen wordt?

Beobank is een Belgische bank. Voor 21_ 05_2013 was de financiële instelling actief onder de naam Citibank Belgium. Tot de overname op 30_04_ 2012 door het Franse Credit Mutuel Nord Europe maakte de bank deel uit van het wereldwijde netwerk van Citigroup. Terwijl Citibank zich richtte op kredietkaarten en consumentenkredieten، profileert Beobank zich meer als een retailbank met een breed dienstenpallet.

Eind 2020 beschikt Beobank over een netwerk van tweehonderdtwintig verkooppunten in België، met relatief meer kantoren in Wallonië en een sterke aanwezigheid in de provincie Henegouwen.

Hoe stel ik mijn PIN-code in voor mijn Digipass in 2024?

Wanneer u uw Digipass de eerste keer aanzet، vraagt hij u een PIN-code van vijf cijfers te creëren، waarbij u 2 maal na mekaar een getal van vijf cijfers moet ingeven. Deze vraag krijgt u enkel bij het eerste gebruik van het apparaat wanneer u het inschakelt via de groene knop.

Hou de groene “OK” knop gedurende drie seconden ingedrukt : de boodschap “New PIN?” verschijnt op het scherm van uw Digipass. Geef een pincode van vijf cijfers van uw keuze in en druk op “OK” : u krijgt de boodschap “Confirm PIN”.

Geef nogmaals dezelfde pincode van vijf cijfers in en druk op “OK” : op uw scherm verschijnt “New PIN (OK)”. Uw Digipass is nu klaar voor gebruik.

Op uw Digipass verschijnt een code van acht cijfers die u op uw Beobank Online scherm invult naast “Digipass Code”. Hou de groene “OK” knop gedurende drie seconden ingedrukt om de Digipass uit te zetten. Deze pincode zal u vanaf nu nodig hebben bij elk toekomstig gebruik van uw Digipass.

Wat moet ik doen als mijn telefoon gestolen wordt?

Zelfs dan zijn er verschillende zaken die u beschermen. Allereerst is er uw Beobank Mobile geheime code die de toegang tot uw rekeningen beveiligt. Daarnaast hebt u waarschijnlijk ook een toegangscode ingesteld die uw smartphone zelf beveiligt.

Als u een Digipass hebt، kunt u ook de toegang op uw telefoon blokkeren via Beobank Online in het menu Mijn Profiel >(Mobiele applicatie).

Als u geen Digipass hebt، kunt u contact opnemen met Beobank Service Center op het nummer +32 (0)2 622 20 00 “van maandag tot vrijdag van 8 uur tot 20 uur، en op zaterdag van 9 uur tot 12:30” en een aanvraag indienen om uw mobiel apparaat te laten schrappen.

Ik maak gebruik van Beobank Online en ik zou mijn rekeninguittreksels online willen ontvangen.

Voor uw bankrekeningen:

Kies de optie “Documenten en contracten” onder de rubriek “Diensten” in het menu.

Voor uw kredietkaart”en”:

Kies de optie “Inschrijving voor online uittreksels” onder de rubriek “Transacties” in het menu.

Vanaf nu hebt u online toegang tot uw uittreksels die gedurende tien jaar bewaard worden vanaf het moment van uw inschrijving، en zult u maandelijks een e-mail ontvangen die u verwittigt wanneer een nieuw uittreksel beschikbaar is. U ontvangt geen uittreksels meer per post.

Lees ook: Van welke Bank zijn we het meest tevreden in België?

Hoe kan ik Beobank Mobile activeren in 2024?

Hulp bij de 1ste aanmelding op Beobank Mobile:

Als u Beobank Online al gebruikt، kunt u Beobank Mobile activeren door het volgen van de volgende stappen:

1. Download de Beobank Mobile app via de App store die overeenkomt met uw smartphone.

2. Open de app en kies de identificatie methode die voor u van toepassing is: als u een Digipass hebt، kies dan het type van Digipass dat u gebruikt. Indien u geen Digipass hebt، kies dan de optie “Inloggen zonder Digipass” “in dat geval zal u enkel toegang hebben tot uw kredietkaartgegevens”.

3. Identificeer u met uw Beobank Online gebruikersnaam en wachtwoord، en bevestig uw identiteit met uw Digipass indien u er een hebt.

4. Registreer uw smartphone.

5. Kies uw Beobank Mobile geheime code.

Als u Beobank Online nog niet gebruikt maar wel een contract voor bankieren op afstand hebt، kunt u Beobank Mobile activeren door het volgen van de volgende stappen:

1. Download de Beobank Mobile app via de App store die overeenkomt met uw smartphone.

2. Open de app en kies de identificatie methode die voor u van toepassing is. Identificeer u met uw gebruikersnaam en uw tijdelijke wachtwoord “die u gekregen hebt bij het openen van uw contract voor bankieren op afstand” en bevestig uw identiteit met uw Digipass “als u er een hebt”.

3. Wijzig uw tijdelijke wachtwoord in een permanent wachtwoord van uw keuze.

4. Registreer uw smartphone.

5. Kies uw Beobank Mobile geheime code.

Indien u nog geen contract voor bankieren op afstand hebt، kunt u dit afsluiten in uw agentschap. U krijgt dan een gebruikersnaam en een tijdelijk wachtwoord. Als u een betaalrekening bij ons hebt، ontvangt u ook een Digipass. Voor het activeren van de app volgt u daarna de stappen hierboven.

Werkt Beobank Mobile op alle types van smartphone in 2022?

De Beobank Mobile applicatie kan gebruikt worden op Apple “iOS versie 11.0 of hoger” en Android “versie 6.0 of hoger” smartphones en tablets.

Wat moet ik doen indien ik mijn Beobank Mobile code vergeten ben in 2024?

In dat geval moet u uw profiel uit de applicatie verwijderen. Daarna moet u opnieuw uw gebruikersprofiel registreren en een nieuwe Beobank Mobile geheime code kiezen.

Hulp bij de 1ste aanmelding op Beobank Mobile:

Less ook : Beobank pakt uit met goedkoopste autolening.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button